· · Komentari: 0

ZALJUBLJENI KAO NIKADA PRE: Kejt Bosvort napunila 40 u zagrljaju ovog KOLEGE (FOTO)

Našla je sreću nakon razvoda

1672738387_profimedia-0741209661-Kate-Bosworth-naslov.jpg
Photo: Profimedia

Glumac, prepoznatljiv po romantičnim komedijama, Džastin Long (44) slavi rođendan svoje drage Kejt Bosvort (40), i ne krije koliko je očaran njome. Simpatični Džastin, napisao je uz svoju objavu:

- Ona je 40! Ona je najbolji deo mog dana, svakoga dana- čak i kada nismo zajedno. Ona se stalno smeje, i čini da se ja smejem-stalno. Ona vidi lepotu u svemu i svuda. Zahvaljuje se svima, čak i kada pati- ona je ljubazna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Long (@justinlong)

Pročitajte još: Glumac Džeremi Rener teško povređen dok je čistio sneg: Odmah prebačen u bolnicu

U svojoj dugačkoj posveti koju je napisao uz zajedničke fotografije, dodao je još:

- Ona je najjača osoba koju znam. Sedi pored mene sada i piše svoju objavu za koju znam da će biti ekvivalent,
zabavna i iskrena -jer je ona sve to. 

Kejt je u svojoj objavi , kao što je njen partner i predvideo, napisala sledeće:

- Ti si moja ljubav i moje svetlo, moj mir i moje uzbuđenje. Hvala što me držiš za ruku dok spavam. Hvala što mi vezuješ pertle kada primetiš da su raspletene. Hvala što si mi pokazao šta je ljubav, i što je ovo najbolji rođendan ikada! 

Pročitajte još: Na pijaci svirala za 600 dinara i nikad nije bila ponosnija: "Želela sam da pomognem roditeljima i sebi"

Long i Bosvort su u vezi od 2020., a njihova ljubav je ođeknula u javnosti nakon prvog javnog pojavljivanja na Havajima. Priznali su svoju ljubav zajedničkom objavom na Instagramu, gde piju iz iste limenke piva. Inače, Kejt je ranije bila u braku sa rediteljem Majklo Polišom koga je upoznala na snimanju filma koji ju je proslavio ''Big Sur'', od 2013.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.