Oglas
· · Komentari: 0

"Žao mi je što se nisam ostvarila kao majka po drugi put": Jana Todorović iskreno o porodici

Jana Todorović je u srećnom braku 25 godina

1697017748_nikad_nije_kasno_05112020_0037.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Jedna od najtraženijih pevačica na našim prostorima, Jana Todorović uživa u braku sa suprugom Ivanom sa kojim ima ćerku, a sada otvorila dušu o porodici i majčinstvu.

Iako sada uživa u svojoj karijeri i luksuzu koji može da priušti, put do toga nije bio lak zbog čega danas ceni sve što ima, međutim ima i jednu neostvarenu želju o kojoj je sada po prvi put progovorila.

– Žao mi je što se nisam ostvarila kao majka po drugi put. Imam jednu lepoticu, jednu jedinicu i žao mi je što sam ostala na jednom detetu– rekla je u emisiji „Ami G show“.

Ona je tada otkrila i koja njega pesma je najbolje opisu.

– Tužni se smeju najlepše – priznala je Jana.

Ona je istakla i da materijalno bogatstvo koje poseduje njena porodica, za nju nema naročitu vrednost.

– Dvadest pet godina sam u srećnom braku. Svašata se pričalo i pisalo, ali ja imam veliku podršku svog supruga i svog deteta. Ne dotiče me to što se piše. Lepo je kada čovek može sebi da priušti sve što mu je potrebno, ali mi to nije na prvom mestu u životu. Zaista sam prošla dosta toga, imala sam lepe i manje lepe životne trenutke i shvatila sam da je najbitnije zdravlje i zdravo okruženje, pozitivni ljudi. Kada sam preživela ovu tragediju shvatila sam da je najbitnija zdrava porodica, razumevanje i saosećajnost - istakla je za Grand.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas