· · Komentari: 0

Žestoka svađa Milija i Cece u Zvezdama Granda: Razmenili niz uvreda - "Ne diraj me, ne diram te" (VIDEO)

Nikada burnija svađa u Zvezdama Granda

1635407503_ceca-1-.jpg
Foto: Youtube printscreen/Zevzde Granda

Aleksandar Milić Mili i Ceca Ražnatoviž, više i ne kriju ne trpeljivost u Zvezdama Granda, tako da se sve češće svađaju.

Pročitajte još: "IZGUBILA GLAS": Ceca nije došla na snimanje "Zvezde Granda", do daljnjeg menjaće je OVA koleginica

U novoj emisiji, imaćemo priliku da vidimo novi "okršaj" bivših saradnika, koji ne zvuči nimalo prijatno.

- Nemoj ti da brineš za šou. Kakva je gledanost? Od kad sam došla mi nemamo problem sa gledanošću. Tako da se ti opusti. Rekordi su oboreni - odbrusila je Ceca.

- Nismo imali problem ni 17 godina pre toga, a pogotovo od kad sam ja došao - rekao joj je Mili.

"Ne diraj me, ne diram te"

- Ma, kako da ne! Ne diram te, ne diraj me - dobacila je Ceca, dok su ih ostali članovi žirija nemo posmatrali.

Nakon svađe sa Milijem Ceca je ušla i u novi obračun sa Draganom Stojkovićem Bosancem, koji je sve češće "pecka" folk zvezdu.

Kao šlag na tortu imaćemo priliku da vidimo i kako je Sanja Kužet uspela da postidi direktora Granda, Sašu Popovića.

- Sanja, za razliku od Bosanca moram da ti kažem da večeras izgledaš fantastično - rekao je Popović.

-Bosanac mi je to rekao pre vas - dodala je Sanja uz osmeh, a Bosanac je ustao kako bi prelepoj voditeljki poljubio ruku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.