Oglas
· · Komentari: 0

Zvanično ZANIMANJE princa Harija i Megan Markl: Informacija koja je izazvala pometnje na društvenim mrežama (FOTO)

Fotografija sa zvaničnim zanimanjima poznatih ličnosti izazvala je najviše pažnje zbog Harija i Megan

1694944155_profimedia-0805569173.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, pre nekoliko dana gledao je fudbalsku utakmicu Intera iz Majamija i Los Anđelesa, a iako je njeno ime bilo na listi zvanica, njegova supruga, Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, nije bila s njim.

Uprkos tome, Hari je bio dobro raspoložen dok je gledao fudbalske majstorije Lionela Mesija. Osim sina kralja Čarlsa III, utakmicu su pratile brojne zvezde, a onda je spisak gostiju osvanuo na društvenim mrežama i svi su primetili nešto jako zanimljivo oko zanimanja Harija i Megan.

Dok slavne osobe poput Leonarda Dikaprija, Vila Ferela, Toma Holanda, Selene Gomez i Lebrona Džejmsa uz svoje ime imaju zanimanja poput "glumac", "glumica", "pevačica" i "NBA zvezda", Hari i Megan imaju samo svoja imena, bez ikakvog zanimanja.

Deo javnosti brzo se obrušio na Harija i Megan jer nemaju nikakvo zanimanje, dok ih drugi deo brani i tvrdi da su oni toliko slavni da im klasično zanimanje ni ne treba.

 

"I Selena Gomez je slavna poput njih, pa je navedeno čime se bavi", "Oni su samo nezaposleni prevaranti", "Zanimanja su im - ništa", tek su neki u nizu komentara.

Hari i Megan napustili su položaje visokih članova britanske kraljevske porodice 2020. godine. Iako su pokrenuli fondaciju, poslednje tri godine u medijima su najviše zbog svojih žalopojki na loš tretman koji su doživeli od kraljevske porodice i britanske javnosti.

Tako je Hari objavio memoare "Rezerva", u kojima u tančine opisuje šta se događalo poslednjih godina, s Netfliksom su snimili seriju "Megan i Hari", a intervju koji su dali Opri Vinfri izazvao je ogromnu pažnju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas