
Najlakši vikend-slatkiš: Pupoljci RUŽICA od lisnatog testa za 100 dinara (FOTO)
Brzo i lako se pripremaju ovi kolači koji se jedu u jednom zalogaju!
Brzo i lako se pripremaju ovi kolači koji se jedu u jednom zalogaju!
Lako i jednostavno.
Emil Žerbo je pravio najbolje slatkiše u Evropi krajem 19. veka. NJegova legendarna poslastičarnica se nalazi u centru Budimpešte, ali njegov kolač možete da napravite i sami.
Tikvice mogu da se pune kačkavanjem, prezlama, paradajzom, a mi vam predlažemo klasičan recept sa mlevenim mesom.
Bake su bile pravi stručnjaci za ovaj slatkiš, a pravi se lako!
Ovaj kolač se pravi izuzetno jednostavno i brzo, a sastojke sigurno imate u frižideru.
OD samo nekoliko sastojaka napravite sočnu torticu i obradujte dragu osobu.
Čuvene kranclice su nekada pravile sve bake, jer je ovaj kolačić savršen da se njima posluža neočekivani gosti
Sočna pita se savršeno slaže sa kafom ili čajem, topi se u ustima i, što je najvažnije, sutra je još ukusnija!