U čemu je tajna savršeno PAHULJASTOG PIRINČA? Evo kada bi trebalo da stavimo poklopac
Pirinač je namirnica koja može da bude deo brojnih jela
Pirinač je namirnica koja može da bude deo brojnih jela
Pirinač je namirnica koja se služi kao dodatak brojnim jelima, a često je i glavno jelo
Pirinač je odličan prilog mnogim jelima
Lepljiv pirinač, nedovoljno kuvan, suv ili prekuvan samo su neki od rezultata pogrešno kuvanog pirinča
Pirinač je čest na trpezi kako kao glavno jelo, tako i kao dodatak
Svi kuvamo pirinač na isti način, ali ta metoda može dovesti do niza štetnosti za organizam
Želite da napravite savršen, pahuljast pirinač? Ovo baš i nije jednostavan proces, ali ukoliko se vodite nekim malim trikovima sigruno ćete uspeti.
Kuvari ističu da pirinač obavezno potopimo pre pripreme.
Osigurajte da pirinač ne bude lepljiv ili neravnomerno kuvan.