
KREMASTI RIŽOTO MILANEZE: Brzo i ukusno jelo idealno za lagani ručak (RECEPT)
Na ovakvom obroku bi vam pozavideli i Italijani
Na ovakvom obroku bi vam pozavideli i Italijani
Ovaj jednostavni rižoto prema receptu poznatog kuvara Džejmija Olivera ne zahteva veštinu u kuhinju, a gotov je za manje od pola sata
Rižoto će biti savršeno kremast uz nekoliko saveta
Impresionirajte svoje prijatelje i u ovim posnim danima i pripremite im ovo ukusno i jednostavno jelo koje će obožavati. Poštujući ovaj recept, ispašćete pravi kulinarski profesionalac!
Spanać je pri vrhu liste namirnica koje ne treba da podgrevamo, a koje su ostale?
Nemojte zagristi dok ne pročitate šta imamo da kažemo.
Kada je pirinač skuvan - pitanje je koje muči mnoge domaćice, a stručnjaci imaju odgovor.
Rižoto od morskih plodova? Zašto da ne,s prema se brzo i lako!