Oglas
· · Komentari: 0

Apsolutni HIT u 2021.godini su zemljane boje! Opremite DEČIJU SOBU po najnovijim trendovima (FOTO)

U moru tema za koje nam Instagram služi kao inspiracija, nalaze se i zanimljivi enterijeri iz kojih crpimo ideje po pitanju uređenja svakog kutka.

1618525749_soba.JPG
Foto: InstagramPrintscreen
Oglas

Iako je nekada važilo pravilo da dečak dobija plave njanse zidova, a devojčica roze, to više ne važi.

Novi trendovi brišu sve stroge granice, a jarke boje dečijih soba više nisu in.

Ukoliko pratite modna dešavana, videćete da su dečije sobe sada uglavnom u uniseks bojama, koje prijaju svakom oku, a dete oseća moć prirode u njima. Svakako ono što se preporučuje ove godine su zemljane boje!

Ako se bavite preuređenjem doma, onda se svakako isplati zaviriti na ovu društvenu mrežu – otkriti nove brendove, popularne boje, aktuelne trendove koje kreativni pojedinci i profesionalci objavljuju na svojim profilima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aileen (@bayliss.storybook)

Što se tiče novih trendova, upravo je to najbolji način da pronađete ideje kako ih implementirati u svoj prostor. Kreativci koji su aktivni na ovoj društvenoj mreži često su korak ispred i mogu vam dati pogled u ideje koje tek dolaze, pa ako se tek spremate za uređenje dečje sobe, možete se inspirisati njihovim rešenjima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aileen (@bayliss.storybook)

TRENDOVI U UREĐENJU DEČJE SOBE ZA 2021.

Fokus svake bebine sobe uvek je krevetac, a njega se okružuje drugim neophodnim komadima nameštaja kao što su komoda, polica za presvlačenje i slično. Ako imate sreću da celu sobu možete izdvojiti za mališana, onda zaista možete pustiti maštu na volju te u prostor uneti fotelju na kojoj ćete odmarati/dojiti, velike mekane tepihe, taburee, police s igračkama i knjigama, a ako imate mesta samo za jedan kutak onda ćete hteti da iskoristite prostor pa na zidove instalirati što više funkcionalnih detalja.

TAPETE

Posebno veliki hit, koji ne pokazuje znakove stajanja, u poslednjih su nekoliko godina postale tapete. Na genijalan način mogu upotpuniti sobu, uneti u nju živost detalja, bez da je morate dodatno opteretiti dodatnim komadima.

BOHO STIL

ZEMLJANE BOJE

Ako niste preveliki pristalica boho trenda, zemljane boje u uređenju su samo jedan njegov element koji možete implementirati. Bež i smeđe nijanse mogu se jako lepo uklopiti s drugim bojama i kreirati najtopliju oazu.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Zammit. (@storyandco)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas