Oglas
· · Komentari: 0
KORISNO

Barmen objašnjava šta je to "ANĐEOSKI ŠOT" i kako bi naručivanje moglo nekome spasiti život! (VIDEO)

Kada stvari krenu nizbrdo, dobro je znati da imate podršku.

1627369691_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ TikTok/ benjispears
Oglas

Barmen poznat pod imenom Bendži Spirs postao je hit na društvenim mrežama nakon što je podelio novu šifru koju gosti mogu da koriste u barovima kako bi upozorili osoblje ako se ne oseća sigurno.

Pročitajte još: Zamke supermarketa: Otkrivamo vam kako su vas timovi psihologa naterali da trošite više! Znaju čak i da volite broj 12-0752

Prvi dejt

Tužna je činjenica da ponekad prvi sastanci ne prođu baš najbolje, a ponekad čak mogu da se pretvore u zastrašujuće iskustvo. Ako ste u pabu ili baru i nađete se u ovakvoj situaciji, ispostavilo se da postoji vrlo suptilan - ali efikasan - način na koji možete da zatražite pomoć od osoblja.

Korisnik TikTok-a pod imenom @BenjiSpears objasnio je jednostavnu "šifru" koja će upozoriti barmene da ste u nevolji.

U svom videu Bendži, koji radi kao barmen u Los Anđelesu, prisetio se situacije kada je primeto da se gošća oseća neugodno na, kako se ispostavilo, prvom sastanku. Prišao je da proveri da li je sve u redu i ponudio im je vodu, a devojka je naručila anđeoski šot sa limetom. Bendži je odmah znao šta to znači!

Kako je objasnio, naručivanje anđeoskog šota bi potencijalno moglo spasiti nekome život. Kaže: „Anđeoski šotovi postaju sve češći i poznatiji u svim barovima i njima se skreće pažnja barmena."

@benjispears

##greenscreen The Angel Shot could save your life 🥰 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##serverlife ##bartender ##funny ##comedy ##trend ##trending ##food ##cooking

♬ House Music (Deep House) - 阿增&苏七岁&气质隆Sir

Tri vrste anđeoskog šota

Anđeoski šot sa limetom znači da vam je potrebna policija, pa će barmen obavestiti menadžera, a mi ćemo pozvati policiju umesto vas.

"Čist" anđeoski šot znači da vam treba neko ko će vas odvesti do vašeg automobila, jer se ne osećate sigurno. Barmen ili radnik obezbeđenja će vas otpratiti do auta.

Anđeoski šot sa ledom znači da vam je potrebno da barmen pozove Uber ili taksi kako biste bezbedno stigli kući.

Koje je vaše mišljenje o šifri i da li biste voleli da nešto ovako postoji i u Srbiji?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas