Oglas
· · Komentari: 5
HOBI

ČUVENI beogradski FRIZER: Žene danas nemaju FRIZURU, nego KOSU i svaka se trudi da istakne NAJGORE na sebi!

Svaka Beograđanka koja je držala do sebe nosila je frizuru Jovice Erdeljana. I danas ovaj čuveni beogradski frizer stvara - slike!

1596545341_erdeljan.jpg
Jovica Erdeljan Foto: J. E.
Oglas

Dva puta godišnje Erdeljan je išao na legendarne sajmove najboljih frizera u London i donosio najnovije trendove u prestonicu Jugoslavije. Pravio je šampionske frizure! Žene su sa ponosom govorile da idu na frizuru u salon "Erdeljan", dok su im ostale zavidele.

Pročitajte još: Ona je Jasmina, ima 65 godina i za njom se svi OKREĆU na ulici - evo njenog RECEPTA (VIDEO)

Danas je malo slavnih frizera, a još manje dobrih frizura. Sve žene nose iste, dugačke kose, sa razredljkom na sred čela. nema kreativnosti. Sve žene liče jedna na drugu. Nema smelosti.

Nema žena sa "personalitijem", trude se da izgledaju banalno!

- Nema više žena sa "personalitijem", sve je banalizovano, pa i frizure, imam utisak da se trude da na sebi istaknu ono najružnije, umesto najbolje - kaže Jovica Erdeljan.

Zaista, žene sa "jakom" pozadinom nose helanke, one sa krivim nogama mini-suknje, a ona koja ima veliki nos obavezno nosi kosu sa razdeljkom na sredini!

Jovica Erdeljan neumorno radi na odmoru

- Sreća što sam završio karijeru i sada ne moram da pravim današnje užasne frizure - ističe on.

Slavni frizer i dalje radi. Čitav avgust provodi u Sokobanji. Uživa u prirodi, čistom vazduhu i svom "ateljeu".

Sve slike čuva u glavi i onda ih naslika!

- Trenutno slikam vazu sa pet ruža, od kojih su dve procvetle, a ne gledam u "model", već cveće čuvam u glavi  - objašnjava Jovica.

I sve ostale slike radi "iz glave". Naslikao je bulke, livadu, devojku sa šeširićem, arhitekturu, slika i portrete. Ceo život je slikao na ženskim glavama, a sada na platnu. Slike prodaje, ali ne kao profesionalni slikari, već sa željom da pokrije troškove boje, rama, platna...

Pročitajte još: Ovih 5 frizure ne želite da imate, jer DODAJU godine, pa i DECENIJE

Jovica Erdeljan je nedavno otvorio profil na Fejsbuku i sa prijateljima podeli svaku novu sliku koju naslika. Ko prati njegov rad može da vidi slike povremeno i na izložbi

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas