Oglas
· · Komentari: 0
usne

Da li ste čuli za "RUSKE USNE"? Najnovija tehnika povećanja usana je zaludela žene širom sveta (FOTO)

"Ruske usne" su najnoviji povećanja usana.

1624356044_lips-3490311_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Nije tajna da su fileri za usne postali jedan od najvećih kozmetičkih trendova u protekloj deceniji, a sada ovaj trend ide i korak dalje. Trenutni hit u svetu i jedan od tretmana koji se pojavljuju u nehirurškom kozmetičkom prostoru 2021. godine, a koji je nedavno stigao i u Srbiju jesu „ruske usne“.

Šta su ruske usne?

Ova specifična tehnika se u osnovi fokusira na upotrebu hijaluronskih filera za oblikovanje usana u oblik srca (poput ruske lutke), sa većim volumenom u sredini usana i izuzetno naglašenim konturama, prenosi portal „Biz lajf“.

Pročitajte još: ODLOŽITE PUDER tokom leta: Evo zašto treba da se okrenemo toniranim kremama, birajte BB, CC ili DD

Procedura uvećavanja usana traje od 30 do 45 minuta, pod lokalnim anestetikom, a kako tvrde stručnjaci nije bolna ali jeste neprijatna.

Cena u Srbiji za ove usne se kreće od 200 evra, mada na većini klinika cena nije istaknuta. Efekat ovog tretmana traje isto kao i tradicionalni fileri za usne, jer nije proizvod različit, vecć tehnika. Dakle, u zavisnosti od vrste hijaluronskih filera, efekat će obično trajati između šest i dvanaest meseci. Između toga mogu biti potrebne i korekcije.

Neželjeni efekti ruskih usana?

Iako se fileri za usne mogu smatrati jednostavnom procedurom za ulepšavanje, važno je imati na umu da je ovo postupak koji nosi rizik.

Pročitajte još: Greške prilikom nanošenja AJLAJNERA koje verovatno pravite: Da li i vi gledate pravo u ogledalo?

Stručnjaci upozoravaju da ako se ova tehnika ne primeni na odgovarajući način, može dovesti do ozbiljnih problema koji mogu prouzrokovati dugotrajnu, čak i trajnu štetu.

Pogrešno ubrizgan hijaluronski filer može rezultirati asimetrijom, infekcijama, pa čak i odumiranjem tkiva. Ostali neželjeni efekti uključuju ispupčenu i razdvojenu kožu usana, neravne i kvrgave usne i alergijske reakcije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas