Oglas
· · Komentari: 0

"Niko me nije upozorio koliko će mi to otežati život": Otišla je da malo POVEĆA USNE, ali ovo nije očekivala (VIDEO)

Estetske intervencije postale su sve popularnije u celom svetu

1659271151_makeup-g2737f10c8_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Mnogi tu vide način da isprave ono što im se ne sviđa na njima samima. Tako je jedna korisnica Tik Toka odlučila da poveća usne, ali ipak nije dobila ono što je zamislila što je podelila i u videu, želeći da upozori ostale da budu obazriviji.

Pročitajte još: Napravite LOKNE za 5 minuta: Frizerka otkrila TRIK, trebaće vam samo fen (VIDEO)

Pamela je otišla na uvećanje gornje usne botoksom koja je prirodno tanka. Problem je nastao jer se botoks nije svuda pođednako rasporedio, pa su joj usne u sredini bile punije od uglova.

Ovakav rezultata joj je, kako je napisao, otežao govor kao i neke svakodnevne male stvari koje bi inače radila, poput ispijanja vode iz čaše ili trljanja usana nakon stavljanja ruža.

- Da li biste ovo preporučili prijateljima - šaljivo je napisala Pamela.

@pamelaaaaa903 Stick to filler! Results are not worth the annoyance 😵‍💫 #lipflip #botox #beforeandafter #beauty #lipflipresults ♬ original sound - Pamela

Dobila je pregršt komentara u kojima su ju pratioci uglavnom ohrabrivali da je to samo trenutno:

- U redu je i meni je bilo tako neprijatno, ali posle otprilike dve nedelje nekako se navikneš na to i možeš da radiš iste stvari samo na različite načine -  glasio je jedan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas