Oglas
· · Komentari: 0
HIT

DUGO ČUVANA TAJNA: Pesma "Upalite za mnom sveće" bila je namenjena drugom pevaču, a evo kako je dospela do Džeja

Pesma "Upalite za mnom sveće" od nedelje odjekuje ulicama Beograda.

1607443120_braja-i-dzej.png
Foto: Printskrin / instagram / brajamusic_official •
Oglas

Džej Ramadanovski, koji je preminuo u nedelju u 56. godini, iza sebe je ostavio botagu muzičku karijeru sa velikim brojem hitova. 

Pesma "Upalite za mnom sveće" stara je 24 godine, a tako nosi i naslov albuma koji je Džej objavio 1996. godine. Na tom albumu se nalaze i mnogi njegovi hitovi: "Dunav", "Iznajmiću sobu s pogledom na te", "Crna zemlja", "Idi iz mog grada" i druge.

Pročitajte još: NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE DžEJA: Nasmejan, u sevdahu - ovako je živeo legendarni pevač (FOTO)

Na ovom albumu Džej je sarađivao sa Draganom Brajovićem Brajom, koji je otkrio više detalja o radu sa preminulim pevačem, kao i tajnu pesme "Upalite za mnom sveće". Ovaj hit je prevashodno bio namenjen za Rođu Raičevića.

Pročitajte još: SAHRANA DžEJA U PETAK: Pevač će počivati pored slavnog GLUMCA

- Pesmu ,,Upalite za mnom sveće” prvo je čuo Rođa Raičević, međutim, rekao mi je da zovem Džeja, smatrajući da je to prava pesma za njega. Tako je i bilo, Džej je došao i bio je oduševljen, želeo je odmah da je radi i imao je ceo koncept odmah u glavi. To možda deluje apsurdno, da je pevač muzikalan, ali verujete da nekad nije tako. Džej je odmah znao kako da čitavu kompoziciju odradi. Neponovljiv je bio - rekao je Braja.

Brajović je izjavio da se sa Džejom poslednji put video pre dve godine kada su zajedno bili na jednom rođendanu. 

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas