Oglas
· · Komentari: 0
GLUMICE

Dženifer Aniston i Riz Viterspun usred pandemije promenile fruzure i dobile 4 miliona lajkova!

Slavne glumice snimaju drugu sezonu serije "Jutarnji program".

1612943923_Jutarnjispou.PNG
Foto: Instagram/ screenshot themorningshow
Oglas

Vratile su se na posao i izgledaju bolje nego ikada. Dženifer Aniston i Riz Viterspun su snimljene na setu za drugu sezonu serije "The Morning Show".

Pročitajte još: Slavna turska GLUMICA juče se porodila, a samo nekoliko dana pred porođaj slikala se GOLA! (FOTO)

Dženifer Aniston (51) se pojavila u golubije sivom kompletu sa uskom suknjom i vrtoglavim šlicem. Komplet je upotpunila sivim salonkama, a na glavi nije nosila masku, već - vizir. Na njoj i dalje svi primećuju novu frizuru koju je premijerno pokazala krajem januara i za to je nagrađena sa više od četiri miliona lajkova!

Nova frizura je dobila 4 miliona lajkova!

Naime, zaslužan za njen preobražaj je stilista Kris Mekmilan (Chris McMillan) i o tome možete čitati OVDE.

Obe nose vizire da ne bi pokvarile frizuru!

Međutim, kao što je Dženifer vizirom pokušala da spasi šminku i frizuru, isto je uradila i Riz Viterspun. Ona je nosila teget odelo sa savršenom belom košuljom i vizir neverovatnog izgleda! Naime, vizir se drži na bradi, a ne na - čelu.

U ovoj seriji njih dve glume novinarke koje rade jutarnji program.

Dženifer Aniston ovog proleća, konačno, očekuje susret sa drugarima sa kojima je snimala čuvenu seriju "Prijatelji", a koja je odlagana poslednjih godinu dana.

Svi čekaju ponovljno okupljanje "Prijatelja".

To neće biti nastavak serije, već jednostavno susret pod naslovom "Friends reunion".

Pročitajte još:  Jedna od najlepših žena na svetu pozirala GOLA u 33. nedelji trudnoće (FOTO)

Serija je prestala da se snima 2004. godine, a Liza Kudrou (57), Kortni Koks (55), Met Leblank (53), Metju Peri (51) i Dejvid Švimer (54) su potvrdili učešće i dali izjave da su" veoma uzbuđeni" zbog ponovnog susreta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas