Oglas
· · Komentari: 0
VIŠENAMENSKI NAMEŠTAJ

Krevetac koji će vam UŠTEDETI NOVAC: Nakon bebe, dobija novu namenu koja će vas oduševiti! (FOTO)

Pogledajte kako da iskoristite krevetac kada vam beba poraste.

1621928107_Depositphotos_132865228_xl-2015.jpg
FOTO: Depozit
Oglas

Krevetac je obavezna stavka kada imate bebu, ali šta da radite sa njim kada beba poraste? Obično tražite neko mesto da ga skladištite ili poklanjate porodici i prijateljima.

Dizajner enterijera sa Instagram profila majstorskooko predlaže originalno rešenje za krevetac.

Pročitajte još: Pogledajte TRIK sa DVOSEDOM: Uštedeće vam prostor u malom stanu! (VIDEO)

Uz ovaj višenamenski komad nameštaja uštedećete novac i pritom ćete dobiti moderan dizajn stola i stolica.

Uz moderan dizajn i sistem za rasklapanje, napravite od ovog glomaznog komada nameštaja, moderan set stola i stolica. Rešenje je zamišljeno tako da se rubovi ovalnog kreveca rastavljaju, odnosno izvlače i to su stolice, dok srednji deo, gde je nekad bio centalni deo kreveca, postaje stočić.

Osim što postaje sto sa stolicama, ovaj krevetac može i da se smanji, tako da dobijete kružni krevetac koji ne zauzima mnogo prostora, u kom beba može da se igra tokom dana.

Uštedećete novac, jer plikom kupovine kreveca za koji znate da vam ubrzo neće trebati, dobijate i sto sa dve stolice. Zvuči dobro, zar ne?

Pročitajte još: LUDILO OD KREVETA! Komad nameštaja koji je zaludeo svet! (VIDEO)

Kako tačno izgleda dizajn ovog modernog komada nameštaja, koji je višenamenski, pogledajte na fotografiji ispod.

 PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU    

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas