Oglas
· · Komentari: 0
ideja za terasu

Da li ste nekad spavali pod zvezdama? Čovek je izbacio krevet na terasu i napravio raj! (FOTO)

Letnji dani su idealni za eksperiment sa krevetom i terasom.

1623917478_bedroom-5772286_1920.jpg
FOTO: Piksabej
Oglas

Svi znamo da je spavaća soba mesto za krevet, ali ako bismo pustili mašti na volju, možemo da se igramo sa pozicijom. 

Krevet na terasi?

Da, moguće je!

Dizajner enterijera sa Instagram kanala majstorskooko, oduševio je pratioce idejom za krevet.

Ideja za vrele letnje noći. Uspavajte se uz zvezde.

Za sve koji imaju terasu, vrele letnje noći su idealne da na njima ušuškate i mali krevet. Uspavljivaćete se pogledom u nebo i zvezde.

Pročitajte još: EPOKSI SMOLA je omiljeni materijal kreativnih ljudi! Napravite unikatan komad nameštaja za vaš dom (FOTO/VIDEO)

Tokom dana je ovo idealno mesto da se udobno smestite i uživate u svežem vazduhu i strujanje letnjeg povetarca, dok čitate knjigu ili gledate omiljenu seriju.

Kako se vama dopada spoj terase i kreveta?

Ukoliko ste u potrazi za krevetom, pogledajte zanimljiva i kreativna dizajnerska rešenja kreveta koja odskaču iz sfere klasičnog.

 

 

 PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas