Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

"Ježila sam se svaki put kada sam morala da izgovorim ime svoje bebe": Žena otkrila zbog čega je napravila drastičnu promenu

Majka koja je želela da detetu da "kul" ime, brzo se pokajala

1616585549_Depositphotos_284841258_s-2019.jpg
Foto: Despositos
Oglas

Kajanje zbog datog imena detetu, nije strano nikome. Bez obzira, koliko je novopečenim roditeljima to nebitno, kasnije kada počnu svoje dete da zovu, javlja se drugačiji osećaj.

Pročitajte još: Da li ste među njima? Ovih 19 stvari uglavnom rade sve mame (VIDEO)

Za jednu mamu, žaljenje zbog datog imena svom detetu, postalo je toliko strašno, da se svaki put "ježila", kada

Foto: Despositos

bi morala nekome da ga predstavi, pa je samo tri meseca nakon rođenja bebe, odlučila da mu legalnim putem promeni ime.

Kejt iz Australije, u početku je milila da bi ime Keš (novac), baš bilo super za dete.

- Htela sam da bude specifično. Kao Džoni Keš, iako sam mogla da navedem samo jednu njegovu pesmu - rekla je ova žena.

Ubrzo nakon što je detetu upisano ime, roditelji su se pokajali. Prvo je Epl, predstavio najnovije ažuriranje softvera, u kome je predstavljen emotikon za "keš". Odmah se susrela sa šalama prijatelja, koji su joj često slali u porukama ime deteta sa emotikonom punog džaka novca, a na kraju je i dobila majicu sa sloganom "Novac je kralj".

Kejt je poraz doživela, kada joj je jedan o prijatelja rekao da je ime "keš", hipstersko ime.

Pročitajte još: Kako da sprečite da DETE UJEDA druge? Korisni saveti za roditelje

Kada je Keš napunio tri meseca, njegovo ime je pravno promenjeno u Ruben i Kejtini prijatelji su izjavili kako im je laknulo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas