· · Komentari: 0
MODA

MARAME U KOSI, novi prolećni TREND - Pogledajte 7 jednostavnih načina vezivanja! (VIDEO)

Uzimajući inspiraciju iz 50-ih i 60-ih, ovaj uglađeni modni trend se vraća na velika vrata - marame na glavi!

1619506376_Untitled.png
Foto: You tube/ printscreen / Kita Lis

Marame osim što štite vašu kosu, čine savršen modni detalj kojim zaokružujete celokupan autfit.

Birajte između svilenkase marame sa cvetnim motivima, složenim apstraktnim šarama ili jednostavnim šarama sa podebljanim bojama, štampanim slovima.

Pročitajte još: Sve oči bile su uprte u ZENDAJU: Ušetala je u Valentino žutoj haljini, a vrat je krasila orglica od 6 MILIONA DOLARA! (FOTO)

Kada stilizujete ovaj dodatak, tkaninu umotajte ispod brade u labavi čvor ili je pustiti da visi pozadi, iza glave - začinite priču tako što ćete vezati maramu oko vrata ili ručke od torbice.

Pročitajte još: Parižanke diktiraju: Blejzer i široke pantalone obavezno, ali sve gubi smisao bez JEDNE sitnice

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.