· · Komentari: 0
LEPOTA

Napravite sami: Jednostavna maska za čišćenje lica

Preparati na biljnoj bazi najbolji su za sve tipove kože

1608307389_Depositphotos_163791524_s-2019.jpg
Foto: depositphotos

Maske za lice su odličan proizvod ako želite da poboljšate kvalitet svoje kože. Ukoliko imate problematičnu kožu, postoje maske koje možete da napravite sami, a koje vam neće oduzeti puno vremena.

Pročitajte još: Trendovi ŠMINKANJA OČIJU koje ćemo voleti u 2021. godini!

Koži lica potrebna je posebna nega zato sto je ona konstantno izlozena spoljnim uticajuma koji je isušuju, kao sto su sunce, vetar, grejanje i druge stvari. Suvo lice i osećaj zatezanja postaće prošlost kada maska za hidrataciju lica odradi svoj posao. Hidrirajte svoje lice dubinski i na prirodan način.

 

 

Foto: Despositos

Maske za lice, bilo da je koža suva, nečista, umorna ili su na njoj počele da se zapažju bore, su postale neophodan dodatak nege. Njihovo korišcenje je veoma rasprostranjeno, kako zbog jednostavnog načina upotrebe, tako I zbog ucinka koji je često vidljiv I posle prve upotrebe.

Sve što vam je potrebno su: 1 supena kašika meda, 1 supena kašika muskatnog oraščića, 1 supena kašika cimeta u prahu.  Sve navedene sastojke pomešajte u činiji i mešajte dok smesa ne dobije čokoladnu boju. Nanesite na lice i pustite neka odstoji pola sata. Nakon toga isperite lice. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.