Oglas
· · Komentari: 0
DEKORACIJA

NE VOLITE jelke, alergični ste na lampione, evo REŠENJA!

Nevolite mnogo da ukrašavate kuću, ali želite da osetite praznično raspoloženje? Evo rešenja!

1608291096_christmas-2951930_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Možda ste i u pravu! Jelke samo sakupljaju prašinu. Venac na ulaznim vratima je najlepši ukras koji možete imati u kući, jer će vas oraspoložiti svaki put kada se vratite svom domu.

Pročitajte još: Volite JAKE BOJE, ali OVA GREŠKA u uređenju doma može da napravi HAOS

Venac možete kupiti, ali obično su već ukrašeni lampionima i svake godine će biti isti. Možete ga i jednostavno napraviti i menjati dekoraciju na njemu prema prazniku koji sledi.

Napravite venac i menjajte dekoraciju.

Venac se pravi od grana puzavica poput bršljena, jer je savitljiv. Nekoliko grana se oblikuju u krug, upletu i dodatno pričvrste žicom. Kada dobijete konstrukciju ukrasite ga kako želite. Zakačite nekoliko ukrasa, zvončića, pečurkice, zvezde ili, jednostavno, mašnice.

Plastični duže traje, ali je uvek isti Foto: Depozit

Venac možete da napravite i od pravih grana, ali neće dugo trajati. Zato, ako volite prirodu, nekoliko borovih grana zakačite za venac napravljen od grana puzavica, pričvrstite ih i ukrasite šišarkama.

Ako ne volite ukrase zakačite samo šišarke.

Na ulazna vrata postavite venčić od pravih ili iglica plastične jelke, pa će i komšije moći da naslute kakva se svečana atmosfera krije iza vaših vrata. Posebnu draž daće zvuk zvončića, koji će veselo zvoniti svaki put kada vam neko uđe u stan.

Pročitajte još: OVO je najbolji način da UPROPASTITE dnevnu sobu! Poštujte PRAVILA i to se NEĆE DESITI

Isti ovaj venac koristićete i za Božić, jer među grane možete da zabodete Badnjak! DOdatno ga ukrasite lešnicima i orasima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas