· · Komentari: 0
KO BI REKAO

Zašto kraljica Elizabeta nosi JARKE BOJE? Definitivno ništa ne prepušta slučaju

Kraljevska porodica poštuje mnogo pravila, kao ni jedna druga na svetu.

1614796101_Depositphotos_10149062_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Ponašanje u javnosti, ophođenje prema drugima, protokoli, pa čak i način na koji jedu ručak ili večeru - svaka sitnica ima svoje značenje! 

Takođe, postoje i stroga pravila oblačenja koje poštuje kraljica Elizabeta, a mi vam otkrivamo šta ona znače. 

Pročitajte još: Kejt Midlton je prava kraljica stila: Ponela isti sako dva puta i pokazala da je velika ljubiteljka modnog recikliranja (FOTO)

Elizabetu ćete uvek prepoznati po jarkim, duginim bojama, a nikada u neutralnim.

Odgovor je doneo dokumentarni film "The Queen at 90'".

NJena dosetljivost leži u tome što kraljica želi da je lako prepoznaju u masi ljudi.

- Mora se isticati među ljudima kako bi oni mogli da kažu: Video sam kraljicu! - otkrila je Sofi, kraljičina snaja i dodala:

Pročitajte još: Zadala modni zadatak: Kraljica Leticija još jednom dokazala zašto je i kraljica stila (FOTO)

- Nemojte zaboraviti da kad se kraljica negde pojavi, okupi se neverovatan broj ljudi, a ona želi da oni mogu da kažu da su videli barem deo njenog šešira.

- Ne mogu da nosim bež boju. Ako je stavim na sebe, niko neće znati ko sam - izjavila je kraljica jednom prilikom.

Međutim, ovo pravilo ne važi kada je Elizabeta na dvorcu, jer tada nosi i neutralne boje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.