Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Ovaj elegantni model pantalona stoji svima i ponovo je u trendu

Posle gotovo decenije uskih nogavica koje stoje samo savršeno građenim ženama konačno su se vratile široke pantalone

Pantalone.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Posle duge vladavine pantalona koje potpuno ističu oblik nogu, na modnu scenu vratili su se modeli sa širokim nogavicama. S obzirom na to da imaju i visok struk, uneli su u svakodnevno odevanje notu elegancije, ali i duh prošlih vremena. To je ono što im je zajedničko.

Elegancija pre svega
Elegancija pre svega

Pročitajte još: Komad garderobe koji je bio "proteran" sa ulica vratio se na velika vrata

Ipak, postoji stotinak varijacija na “zadatu temu”. Na primer, primetni su modeli koji dodiruju zemlju, ali i oni takozvane dužine sedam osmina, odnosno koji ostavljaju utisak da su malo okraćali i najbolje pristaju veoma visokim devojkama.

Uz široke pantalone se nose špicaste cipele, nikako sa patkastim vrhom!

Od boja preovlađuju prirodni tonovi, od nijanse senfa do narandžaste. Kada je reč o dezenu, najviše su zastupljeni pepito i karo, a za svečanije prilike možete da birate jednobojne pantalone, ali od brokata, sa reljefnim radom ili sa paspulima duž nogavica, u nekoj od kontrastnih boja.

Pročitajte još: Ako ste DAMA, onda morate da posedujete OVAJ KOMAD garderobe

A da biste do kraja ispoštovali trend, uz pantalone sa širokim nogavicama nosite blago špicaste, ravne cipele na pertlanje ili sa ukrasnom metalnom šnalom.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas