Oglas
· · Komentari: 0

ZVANIČNO POTVRĐEN PROLEĆNI TREND CIPELA: Mnogima se neće dopasti, a već je GLAVNI KOMAD na ulicama (FOTO)

Ravne cipele-baletanke su preplavile police poznatih modnih brendova

1676975649_shutterstock_132110696-ciepele-naslovna.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Iako su poslednjih godina pomalo zapostavljene na modnoj sceni, zbog enormne popularnosti cipela poput mokasina ili oksfordica, protekla godina je nagovestila veliki povratak baletanki. Ova lagana obuća, našla se u ponudi mnogih brendova, na radost brojnih zaljubljenika u modu.

Kao i na početku milenijuma, baletanke sa potpisom brenda Miu Miu ponovo su poznate po tome što su najpoželjnije, o čemu svedoče mnogi stajlinzi viđeni na ulicama svetskih modnih prestonica. Pored satenskih lepotica Miu Miu, ističu se minimalistički modeli, a bez obzira na trendove, Šanelove prepoznatljive baletanke, već dugi niz godina predstavljaju obavezni model u modnom svetu.


Pored dizajnerskih brendova, to su kroz aktuelnu ponudu nagovestili i omiljeni high street brendovi poput nisko-budžetnijih brendova, dostupnih svima, koji su potvrdili i činjenicu da ćemo u prolećnim mesecima sigurno svuda viđati baletanke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Somot, koža, saten i neopren, samo su neki od materijala koji ulepšavaju modele popularnih baletanki, sa ukrasnim detaljima poput svetlucavih mašnica, nitni i elegantnog metalik cveća.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas