Oglas
· · Komentari: 0
šampon

Ovo je PRAVI NAČIN nanošenja ŠAMPONA ZA SUVO PRANJE KOSE: Sve vreme PRAVIMO OVE GREŠKE

Stvar je samo u vremenu nanošenja suvog šampona za kosu.

1598427951_Depositphotos_89608084_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Kad hočete da malo osvežite kosu, verovatno ste navikli da koristite suvi šampon pre nego što izađete iz kuće, ali često posle nanošenja šampona pokušavate da uklonite beli puderasti trag s kose i odeće. No to je zapravo pogrešan način korištenja suvog šampona za kosu, kako tvrdi Nigella Lawson, prenosi metro.co.uk.

Pročitajte još: BIZARNO ILI NE? Ovaj novi trend je ZAPALIO društvene mreže (FOTO)

Kosu naprskajte pre spavanja i kad se probudte biće savršeno čista bez prljavštine i masnoće - tvrdi Lawson. Ona takođe kaže da jeftiniji suvi šampon za kosu deluje jednako kao i skuplji, jedino što je njoj bitno je miris samog šampona.

Ne preporučuje se često korišćenje ovog šampona.

Pročitajte još: OPREZA NIKAD DOSTA: Zašto je važno oprati RUKE pre i posle pranja ZUBA

Stručnajci kao univerzalno pravilo kod suvog šampona uvek ističu da on nije zamena za šampon i vodu. Iako je  praktičan, ne treba zaboraviti da će on samo prekriti pravi problem, neće ga i rešiti. Takođe, ovaj šampon može negativno uticati na teme. Isušiti ga ili izazvati perut, pa se ne preporučuje često korišćenje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas