· · Komentari: 2
SAOBRAĆAJKE

Ovo je TREĆI NAJČEŠĆI UZROK saobraćajnih nesreća: NEĆETE VEROVATI šta dovodi do SUDARA među vozačima

Prva dva razloga zbog kojih najčešće dolazi do sudara su brza vožnja i korišćenje mobilnog uređaja.

1598174381_Depositphotos_23502601_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Međutim, najnovija istraživanja u Velikoj Brtianiji pokazala su da je treći razlog nešto sasvim neočekivano.

Utvrđeno je da ogroman broj sudara nastane zbog buba koje se nalaze u automobilu i koje isprepadaju vozača.

Pročitajte još: ČUVAJTE SE! Kiša, oluja i grmljavina prave probleme tokom vožnje - pogledajte kakve sve opasnosti vrebaju

Pauci, komarci i drugi insekti i zglavkari znaju dobo da isprepadaju i šokiraju vozače, što dovodi do toga da oni izgube pažnju i kontrolu nad vozilom i na taj način slupaju svoja i druga vozila.

Foto: Depozit

Naravno, ako je ovo treći najčešći uzrok u Britaniji, ne znači da je svuda na svetu, ali sigurni smo da se i na našim prostorima vozači plaše buba, naročito žene.

Pročitajte još: Da biste bezbedno stigli na letovanje autom poštujte TRI ZLATNA PRAVILA (VIDEO)

Istraživanja su takođe pokazala da u sudarima izazvanim insektima učestvuje 80% žena, što pokazuje da one imaju daleko veći strah od ovih sitnih stanovnika naše planete.

  Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.