· · Komentari: 0
dnevna rutina

PET KORAKA prilikom ŠMINKANJA ZA SVEŽ I ODMORAN IZGLED: Manje je više

Kada se probudimo ujutru svi želimo da izgledamo sveže i odmorino, ali to i nije baš svakodnevni slučaj.

1601803779_Depositphotos_103918620_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Nemamo dovoljno vremna za celokupnu šminku ili ne želimo da je nosimo tokom celog dana. Postoji izraz "šminka bez šminke" gde sa minimalnim korišćenjem šminke postižemo odmoran izgled.

Hidratacija

Najvažniji korak koji dermatolozi i šminkeri toliko ističu je hidratacija kože, tako da svoju dnevnu rutinu započnite nanošenjem hidratantne kreme, na tržištu možete naći i tonirane hidratantne kreme koje će u isto vreme dati vašoj koži neophodnu hidrataciju i ujednačiti ten.

Pročitajte još: Hladnije je vreme, NEGUJTE USNE: Napravite DOMAĆI BALZAM

Korektor

Za slučaj žurbe i kada ne želite da stavljate puder odmah možete preći na korektor. Korektor ispod očiju učiniće da izgledate sveže i odmorno.

Rumenilo

Dodavanje boje obrazima još više će osvežiti ten i dati mu prirodan sjaj.

Mskara

Za oči vam je dovoljna maskara, nanesite je samo na gornje trepavice.

Pročitajte još: Nezaobilazna SUKNJA OVE JESENI: Uklopiće se uz svačiji stil (FOTO)

Balzam za usne

Usnama priuštite laganu, prirodnu nijasnu. Ovaj korak možete izvesti i u hodu dok izlazite iz kuće.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.