Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Potresne scene na sahrani oca Darka Lazića... Pevačeva baka jeca na sav glas: "Čedo moje, ko mi te je odveo"

Darko Lazić danas sahranjuje oca Milana, koji je preminuo 13. decembra usled komplikacija tokom operacije smanjenja želuca

1608045742_milan_lazic_sahrana_15122020_0005.jpg
Oglas

Tužna i potresna atmosfera vlada danas u Brestaču. Porodica i prijatelji, okupili su se kako bi na večni počinak ispratili Milana Lazića.

Pročitajte još: Indi progovorila o operaciji želuca : "To je kao ringišpil, neko preživi, neko ne! Na mestu oca Darka Lazića sam mogla biti ja"

Darko, vidno slomljen i utučen od bola,stajao je iza kovčega svog oca, dok ga je sve vreme pridržavala verenica Marina.

Najpotresnija scena zavladala je kada je baka popularnog pevača, Milanova majka zajecala na sav glas: Čedo moje, ko mi te je odveo". Koliko je njegov otac cenjen i poštovan u Brestaču govori i to što svi imaju samo reči hvale  Na sahranu su došle i Darkove kolege Aleksandra Prijović, Andreana Čekić, Joca Stefanović, Aca Živavnović i LJuba Aličić.

Foto: Ataimages

Podsetimo, Milan Lazić preminuo je 13. decembra usled komplikacija koje su nastale tokom operacije smanjenja želuca, kojoj se pre nekoliko meseci podvrgao i sam Darko  Lazić.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas