Oglas
· · Komentari: 0

I TADA SE ZNALO DA JE U PITANJU VELIKA LJUBAV: Katarina Lazić objavila fotografiju sa Darkom staru 15 godina (FOTO)

Poznati par odlučio da podeli fotografiju iz mladosti

1706522876_Ftoo-Printscreen-Instagram-katarinalazic_24-Ataimages.rs.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - katarinalazic_24, Ataimages.rs
Oglas

Supruga Darka Lazića Katarina Lazić podelila je fotografiju sa Darkom nastalu pre 15 godina, a još tada se moglo videti koliko su zaljubljeni.

Pratioci su Katarini postavljali pitanja na Instagramu, a jedno od njih glasilo je:

- Koliko dugo poznaješ Darka?

Foto: Printscreen/ Instagram - katarinalazic_2

Ona je kratko odgovorila "15 godina", uz njihovu zajedničku fotku koja datira iz tog perioda.

Podsetimo, Darko i Katarina upoznali su se 2009. godine, kada su se prvi put i zaljubili jedno u drugo. Iako su oboje bili u vezama i brakovima, posle 14 godina su rešili da svoju ljubav podignu na viši nivo, te su tako, 8. septembra 2022. izgovorili sudbonosno "da".

Lazić je jednom prilikom otkrio da je sa Kaćom bio još pre braka sa Anom Sević, ali da su se razišli jer on nije bio spreman za nešto ozbiljno. Takođe je priznao da je godinama mislio na nju, a nešto kasnije je i sreo i obnovio odnos sa njom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas