Oglas
· · Komentari: 2
NEUKUS

SKANDALOZNO: "Da li je ovo ludnica ili televizija?" Nakon ovih scena, EMISIJA JE UKINUTA! (VIDEO)

Posle emitovanog priloga u kom je gledateljkama savetovano kako da senzualno obave kupovinu tokom popodnevnog programa, emisija je ukinuta.

1606475835_Emisija1.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / Le Pappe Paffute Di Matteo
Oglas

Popodnevna emisija na drugom kanalu italijanskog javnog servisa televizije Rai, "Detto fatto", emitovala je neprimeren sadržaj, koji je bio povod za ukidanje emisije.

Naime, izvesna plesačica je savetovala žene kako da senzualno obave kupovinu u supermarketu.

Saveti plesačice, od toga kako dohvatiti proizvod sa visokih polica, pa do toga kako što zavodljivije podići proizvod koji je ispao iz ruku, potresli je javnost.

Pročitajte još: Ludilo, tuče, otimanje i NAJBOLJI POPUSTI. Evo kako je nastao fenomen BLACK FRIDAY (VIDEO)

"Da li je ovo ludnica ili TV?", "Da li je ovo uputstvo za filmove za odrasle", samo su neki od komentara zgroženih gledalaca.

Komisija parlamenta za kontrolu javnog servisa RAI odmah je reagovala i uputila pismo direktorima televizije u kojem se oštro osuđuje nedopustiv prilog "pun stereotipa o tome kako žena treba da bude seksi i kada radi uobičajene dnevne poslove", a razmatra se i mogućnost, piše list "Il Fato kotidijano" da generalni direktor Rai Fabricio Salini bude pozvan da odgovara u parlamentu.

Pročitajte još: KOLIKO DUGO ĆETE ŽIVETI? Izmerite obim vašeg struka i saznajte

U međuvremenu, direktor dugog programa Rai Ludoviko Di Meo se javno izvinio za neprimereni prilog na programu javne televizije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas