Oglas
· · Komentari: 1
TUGA

"Bog gitare" preminuo od RAKA, a ovako su se sin i kolege Edija Van Halena oprostili od slavnog muzičara (FOTO)

Slavni muzičar preminuo je u 65. godini nakon borbe sa rakom

1602068507_edi.jpg
Foto: YouTube printscreen /Zócalo Public Square
Oglas

Edijev sin Volfgang potvrdio je smrt oca, obrativši se emotivnom porukom na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Kejt Vinslet otvorila dušu: Ova dva reditelja su mi zagorčala život

- Ne mogu da verujem da moram ovo da napišem, ali moj otac, Edvard Lodevijk Van Halen, jutros je izgubio svoju dugu i mukotrpnu bitku s rakom. Bio je najbolji otac koga sam ikad mogao da poželim. Svaki trenutak koji sam podelio na sceni i van nje sa njim, bio je poklon.

- Srce mi je slomljeno i mislim da nikada neću moći da se oporavim od ovog gubitka. Mnogo te volim, tata - napisao je sin slavnog muzičara.

Sami Hagar zanemeo je od bola: - Moja ljubav porodici - dok se njegov prethodnik u bendu, Dejvid Li Rot,  prisetio vremena dok su nastupali zajedno sa muzičkom legendom, napisavši "Kakvo  sjajno putovanje smo imali".

Stiven Tajler iz Aerosmita napisao je "Počivaj u miru" uz snimak Sa Van Halenom, dok je Ozi Ozborn rekao da je pokojni roker imao nemerljiv uticaj na muziku, a posebno za gitaru. Takođe, i članovi benda Kiss su mu odali počast.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas