· · Komentari: 0
kosa

Paž, šiške, pletenica sa strane... Ako imate OKRUGLI OBLIK LICA savršeno će vam stajati

Mogu vam pomoći da na najlepši način istaknete njegove karakteristike.

1610624777_Depositphotos_144483633_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Ravni paž

Asimetrična paž frizura uvek je odlična opcija, a ako imate okrugli oblik lica, dublji razdeljak sa strane i ravni vrhovi stvaraju paž frizuru koja vam fantastično pristaje.

Pročitajte još: NEGOVANA STOPALA su uvek u trendu! Ovako ih tretirajte

Punđa i šiške

Mislile ste kako je punđa na vrhu glave idealna samo za one dane kada vam kosa baš i nije čista? Razmislite ponovo. To je stil koji možete uvek da nosite, a duge “lažne” šiške čine ga tako odličnim za okrugli oblik lica. Kako dobiti lažne šiške? Deo kose sa zadnje strane prebacite napred, a zatim ostatak kose zavežite u punđu.

Foto: Deposit

Razbarušeni paž srednje dužine

Ni kratka, a ni duga kosa – da, to je apsolutno odlična dužina za okrugli oblik lica, jer s kosom srednje dužine možete da napravite mnogo frizura.

Savršena punđa

SMeštena je na potiljku dok vam šiške, prebačene u stranu, pomažu da lice izgleda tanje.

Pročitajte još: Napravite sami piling za telo i lice uz pomoć prirodnog ULJA

Rep preko ramena

Foto: Deposit

Podizanje kose i njeno “odvlačenje” od lica dodaje visinu i volumen na vrhu a tako lice izgleda manje zaobljeno. Na kraju, rep prebačen preko ramena samo dodatno doprinosi ovom efektu.

Pletenica sa strane

Ukoliko imate okrugli oblik lica, onda je ova frizura sa pletenicom prebačenom u stranu i dužim šiškama s druge strane jedna od najlepših koja će skrenuti pažnju na frizuru, a ne na oblik lica.

Pročitajte još: Kako se obukla VIKTORIJA BEKAM? Smela kombinacija haljine i cipela (FOTO)

Centralni razdeljak

Razdeljak po sredini glave je mali detalj koji će vam pomoći da dobijete veoma elegantnu frizuru. Duži paž ili lob odgovara okruglom obliku lica te ga čini “izduženim” i tanjim, što vam i jeste cilj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.