Oglas
· · Komentari: 1
PRIRODNI METODI LEČENJA

Uz ovaj RUSKI LEK za smirenje zaboravićete sve tablete

Ruski travari preporučuju napitak od ove biljke koja je u ovo doba godine spremna za ubiranje i pripremanje pred sušenje

1598998500_kantarion.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Aktivne supstance u biljnim preparatima nisu agresivne i ne dovode do stvaranja navike, što predstavlja njihovu osnovnu prednost u odnosu na lekove za smirenje

Pročitajte još: VAŽNO je očistiti ČETKU ZA KOSU: Evo na koji način najbolje odstraniti BAKTERIJE

Iako se radi o prirodnim sastojcima, i s njima bi trebalo biti oprezan. Najoprezniji treba da budu hronični bolesnici, jer neke od pomenutih biljaka u većoj količini mogu negativno da utiču na srčane bolesnike.

Pirodni je antidepresiv koji pospešuje lučenje melatonina, koji se još zove i hormon sna

Pročitajte još: OVDE možete da birate šta želite, a samo KILOEMTAR DALJE vas čeka pravo iznenađenje (FOTO)

Donosimo vam biljku koja je izrazito učinkovita za smirenje u obliku toplog čaja ili hladnog napitka, a u ovom periodu godine spremna je za ubiranje.

Kantarion


Foto: Pixabay

Kantarion je lekovita biljka koja se koristi protiv mnogih i raznih bolesti. U narodu je poznat i kao gospina trava. Pirodni je antidepresiv koji pospešuje lučenje melatonina, koji se još zove i hormon sna.

Pročitajte još: Žene SVAKOG DANA prave ovu frizuru, a ne znaju koliko ŠTETI KOSI

Čaj od kantariona je efikasan lek za smirenje, koji pomaže da se ublaže napadi panike, nagle promene raspoloženja i problemi sa spavanjem. Redovno uzmanje ovog prirodnog napitka će posle 4 meseca  sasvim oporaviti  nervni sistem. Nema nuspojava, pa se kantarion preporučuje, jer on ne stvara zavisnost.

Pročitajte još: Lice neguje KUĆNA RADINOST! Napravite domaće MASKE za sve tipove kože

Čaj za smirenje i nesanicu od kantariona pravi se tako što se kašičica osušenih cvetova prelije sa 200 mililitara vrele, tek proključale vode vode. Odstaviti nek odstoji desetak minuta i piti 2 puta dnevno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas