· · Komentari: 0
nakit

Volite MINĐUŠE: Kako da oberete idealne prema obliku lica i dužini kose

Uz ove savete ćete lakše izabarti.

1606649539_Depositphotos_88636258_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Ovalnom obliku lica pristaju apsolutno sve vrste minđuša, dok bi žene četvrtastog oblika lica trebalo da biraju duguljaste naušnice, po mogućnosti s okruglim detaljem koji će “omekšati” utisak snažne vilice.

Ako imate okruglo lice najbolje je da odaberete tanke, duge i minđuše nepravilnih linija koje će izdužiti vaše lice. Dobar odabir su i minđuše u obliku kvadrata ili pravougaonika, a treblo bi da izbegavate sitne okrugle ili glomazne minđuše.

Pročitajte još: Kako da popravite izrasli GEL LAK na noktima: Imamo sjajno rešenje

Uz srcoliki oblik lica lepo će pristajati suptilne minđuše i one s nežnijim motivima kao što su perlice, leptirići ili cveće. Kružne i ovalne naušnice će vam dobro pristajati, sve dok se ne sužavaju pri dnu.

Zelene – divno će istaknuti zelene oči, a plave minđuše plave oči, a smeđe minđuše smeđe oči.

Dužina kose?

Važi pravilo da što je duža kosa, to možete nositi i veće minđuše. Kratkoj kosi ne odgovaraju velike minđuše, pa će nešto jednostavniji oblici bolje pristajati.

Pročitajte još: Tajna SAVRŠENIH TREPAVICA: Kako se nekada nanosila maskara

Boji očiju

Takođe, minđuše možete odabrati prema boji očiju. Zelene – divno će istaknuti zelene oči, a plave minđuše plave oči, a smeđe minđuše smeđe oči.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.