Oglas
· · Komentari: 2
Lečenje

Zašto da plaćate operaciju nekoliko hiljada evra? Ozdravite uz pomoć tri biljke koje možete SAMI uzgajati!

Vene su krvni sudovi koji vraćaju krv u srce nakon što je cirkulisala kroz telo, za razliku od arterija, koje nose krv od srca. Ako krv u venama počne da protiče u nazad javlja se najgori ženski problem - vene na nogama se proširuju

nature-3430470_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Proširene vene je naziv za obolele krvne sudove, najčešće kod donjih ekstremiteta. Zapravo, to su vene sa nefunkcionalnim venskim zaliscima.

Usled oštećenosti zalistaka stvara se venski refluks. To dovodi do širenja venskih zidova i stvaranja zmijolike izbočine, odnosno proširene vene. Takav krvni sud više nije u mogućnosti da obavlja svoju uobičajenu funkciju pumpanja krvi ka srcu. Ukoliko se ne leče prosirene vene mogu stvoriti velike komplikacije.

Pročitajte još: KAŠALJ se može izlečiti biljkom koja u proleće cveta širom SRBIJE

Stvaranje pritiska unutar vena dovodi do slabosti venskih zidova, pa ovaj proces dovodi do razvoja neuglednih, povećanih i ispupčenih vena ispod površine kože. Ove abnormalne rastegnute i proširene vene poznate su kao varikozne tj. proširene vene.

Pročitajte još: Bacite lekove i rešite se glavobolje na prirodan način

Stvaranje pritiska unutar vena dovodi do razvoja neuglednih, povećanih i ispupčenih vena ispod površine kože 

Gavez

Pročitajte još: BILA POPULARNA U JUGOSLAVIJI I RUSIJI: Kod kuće napravite MAST kojom ćete rešiti glavobolju

Gavez u obliku obloga veoma je koristan kod svih problema sa venama. Koristiti uvek sveže narendan koren od gaveza, ali u nedostatku svežeg korena se može koristiti i tinktura. Tinktura se odlično pokazala kod upale vena.

Pročitajte još: "Trava koja vraća mladost" postoji u Rusiji i Srbiji, poznata je iz vremena Vladimira Velikog, a sada pomaže kod neplodnosti

Beli luk

Sve što je potrebno, to je da ulje belog luka utrljavati na mestu proširenih vena, zatim staviti najlonsku kesu i umotati zavojem. Tretman je potrebno uraditi uveće kako bi ostao preko noći. Ujutro operati noge i ponovite postupak tokom sledeće noći.

Neven

Nabrati neven, cvetove, listove i stabljike, pa sve to sitno iseckati. Zatim 500 grama kvalitetnog svinjskog sala, može i kvalitetne masti, staviti u posudu srednje veličine i zagrejti na najjačoj temperaturi. Kada je mast vrela ubaciti iseckani neven i ostaviti na vatri da proključa, pa promešati i skloniti sa vatre. Posudu poklopiti i ostaviti da prenoći na sobnoj temperaturi. Sutradan smesu samo blago zagrejati toliko da može da se procedi. Dobijenu mast za proširene vene sipati u odgovarajuću posudu i svakodnevno blago utrljavajti na obolela mesta, više puta dnevno.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas