· · Komentari: 0
horor

Ispovest žene iz Srebrenika: "Prvo su se deca RAZBOLELA, našla sam KRVAVU LJUSKU, a onda je KLUPKO POČELO DA SE ODMOTAVA"

Crna magija je pre nekoliko meseci pretila da razruši njihovo porodično gnezdo.

1600936647_Depositphotos_240790168_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Nakon što je izgubila najvoljenije, Merima je shvatila da postoji nešto više, neka magija, što je kasnije i dokazala.

- Shvatila sam da ne umem da tumačim te znakove, pa sam nastojala da ih izbegnem, ignorišem. No, nešto drugo, vredno poput života, znam prepoznati. Magija znam kako izgleda - započinje svoju ispovest Merima V. iz Srebrenika.

U nastavku govori kako se udala sa nepunih 18 godina. O mužu i godinama provedenim u braku, ima samo reči hvale. No, crna magija je pre nekoliko meseci pretila da razruši njihovo porodično gnezdo.

Pročitajte još: Veljko Milković iz Novog Sada je plovio ISPOD DUNAVA, našao hodnik i KRST, a iza svega se kriju PRIČE (FOTO)

- Nas dvoje nikad nismo imali tajni. Posvetili smo se jedno drugome i deci. Deca su nam svetinja. Sa svima smo se dobro slagali, sa mojom i njegovom porodicom, komšijama, kolegama. Nismo imali ni finansijskih, niti bilo kakvih drugih problema. A onda, preko noći, sve dobro stade, a svo zlo krenu - priseća se Merima.

Foto: Deposit

Prvo su joj se, kako kaže, deca razbolela. Doktorima nepoznata kožna bolest, zahvatila je oboje dece, a krivica beše pripisana Merimi.

- Po prvi put u životu, muž, svekar, svekrva, svi se okomiše na mene. Optužiše me da sam decu vodila svojima, da ih nisam pazila te da su se ošugala kod mojih…

Uvuče nam se tako naglo neka hladnoća u dotad savršene odnose, da se to rečima ne može opisati. Tako je počelo, a završilo se umalo razvodom. I papire smo bili predali na sud - priseća se Merima mučnih momenata…

Pročitajte još: OTKRIVENO zašto su LAGALI: Ledeni breg nije potopio TITANIK, već je razlog veoma LOGIČAN

Da je žrtva magije, posumnjala je odmah, jer, kako naglašava, 17 godina harmonije ne nestaje baš tako lako. Sumnje su potvrđene s pronalaskom sumnjivih stvari ispod kauča, u drvima, ćošku garaže…

- Znala sam da je to magija. To se prepozna, oseti! LJuske od jaja poprskane krvlju, nekakvi uslovi pomešani sa zemljom i drugim nečistoćama, bilo je svega. Nažalost, nisam znala kako na ispravan način tretirati te stvari.

Tako sam stavila rukavice na ruke i sve spalila, misleći da sam se s tim, rešila i probleme. No, nisam. Sve se poremetilo. Odnosi s rodbinom, komšilukom, radnim kolegama. Najteže su mi pali zategnuti odnosi unutar našeg doma.

Pročitajte još: Snimljen globus koji svetli i nestaje u vulkanu: "Bili su VISOKI i PLAVI, a u PLANINI su ostavili bazu NLO"

- Na svu sreću, brzo sam reagovala, ovog puta ispravno. Konsultovala sam se s duhovnom isceljiteljkom. Ona je znala šta treba da činim. Posavetovala me, radila tretman poništavanja magije, dala mi naučenu vodu, životni pečat. Pa čak i otkrila kako je ljubomorna žena, zlobna i zavidna, magijom naumila poremetiti našu sreću. Uspela je, ali samo na kratko. Ja joj se neću svetiti ali vidim da joj se zlo već obija o glavu. Tako to biva. Inače, mir se opet vratio u moj dom zahvaljujući isceljiteljki - ispričala je Merima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.