Oglas
· · Komentari: 0

Dvadeset pet godina živi u LAVORU: Posle priče ove DEVOJKE više ćete ceniti ŽIVOT (VIDEO)

Potresna priča ove devojke nikog ne ostavlja ravnodušnim

1671532193_lavor.png
Foto: Youtube/printscreen/ truly
Oglas

Rahma Haruma ima 25 godina, a skoro ceo život provodi u lavoru. Tinejdžerka iz Nigerije rođena je zdrava, ali nakon šest meseci njena majka primetila je da nešto nije u redu.

Najpre nije mogla da puzi, a zatim su njene noge i ruke prestale da se razvijaju. Zbog svega toga, ona je izgubila mogućnost da se kreće.

NJena porodica je uvek uz nju, a Rahma kaže: "Pružaju mi sve što mi je potrebno".

O Rahmi najveću brigu vode majka i brat, koji tvrde da ova tinejdžerka najviše voli da posećuje rođake. I pored svega, ova devojka je zahvalna Bogu na svemu što joj je podario i dodaje: "Volela bih da otvorim svoju prodavnicu, sa svim potrepštinama".

Pročitajte još: ŽELI NAZAD: Bivši marinac koji je postao žena, želi da se vrati na staro i poručuje ''To je NAJVEĆA GREŠKA u mom životu'' (FOTO)

Ona je dobila invalidska kolica zahvaljujući dobrom čoveku koga su slučajno upoznali:

"Jednom smo otišli u supermarket i upoznali smo čoveka koji koj je kupio invalidska kolica. Slikao nas je i priču objavio u lokalnim novinama. Od tada nam pomažu i drugi ljudi", objašnjava njen brat.

Priču ove devojke možete pogledati u videu:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas