Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

Kamere zabeležile jezivu stvar: Prijavio ubistvo devojke koja je izbodena nožem 54 puta, a onda je usledilo šokantno saznanje

Prijavio ubistvo policiji

1639402578_smrt.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Jan Benet, ubio je nožem svoju devojku Keri Vuli, majku dvoje dece sa kojom se zabavljao mesec dana, nanevši joj 54 uboda. Zločin je usledio nakon ljubomorne scene.

Pročitajte još: UŽAS: Tinejdžerku NAPAO KROKODIL tokom raftinga i ostavio je bez noge! Evo kako su je spasili (FOTO)

Ovaj 38-godišnjak, prijavio je policiji ubistvo, a kada su došli inspektori, rekao im je da nije želeo ništa da dira, kako bi mgli da autentično izvrše uviđaj.

Ipak, Benet nije znao da se kamere nalaze na tom mestu, pa su policajci saznali i da je njegova majka Linda umešana u ovaj monstruozan zločin. Zajedno su sakrvali dokaze.

Zločin se dogodio nakon što je Keri, Jana prvi put dovela kući

– To je bilo ubistvo s predumišljajem, nameran i brutalan napad da se devojka ubije ili da joj se nanesu teške povrede. Keri Vuli zadobila je 54 ubodne rane oštrim predmetom, većinom u predelu vrata.Devojka je zadobila i nekoliko povreda dok se branila, ali ubodi u vrat i u predelu glave bili su fatalni po njen život – dodala je. – navela je tužiteljka Kerolin Gudvin.

Sud je doneo presudu, da je Jan pokušao da iscenira "savršeni zločin", kako niko ne bi posumnjao na njega, ali su ustanovili da je zločin iz strasti, jer su Beneta procenili kao veoma posesivnu i ljubomornu ličnost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas