Oglas
· · Komentari: 0
ISTRAGA

Klupko se ODMOTAVA: Kod osumnjičenog za smrt male Medlin pronađen NEZAMISLIV UŽAS

Kod Kristijana Bruknera, osumnjičenog za smrt Medlin Mekejn pronađen je kupać kostim za devojčice i 8.000 fotografija zlostavljane dece.

medlin
Nestala je kad je imala tri godine Foto: printskrin Fejsbuk/Find MadeleineMcCann
Oglas

Brukner se trenutno nalazi u samici u Nemačkom zatvoru. NJegov advokat Fridrih Fulšer rekao je da je razgovarao sa osumnjičenim i da je on negirao umešanost u zločin. U njegovom domu prona]en je USB sa hiljadama fotografija dece i dečja odeća.

Pročitajte još: Objavljena FOTOGRAFIJA: Ovo je MUŠKARAC koji je uhapšen zbog nestanka male Medlin (FOTO)

Osim ovoga u napuštenom domu pronađene su i kosti uginulog psa. Na pitanje novinara da li je Brukner umešan u zločin Medlin Mekejn, njegov advokat je rekao da je poricao. U Portugalu, gde je Medlin i nestala, prijatelji roditelja devojčice optužili su nemačku policiju da su "igrali igru".

Pročitajte još: UHAPŠEN MUŠKARAC! Poznata sudbina male Medlin, koja je nestala pre 13 godina?!

Oni su ih optužili da nisu otkrili dokaze koji su ukazivali na to da je devojčica mrtva, iako su znali. Nemački tužilac je potvrdio da su oni samo saopštili tužnu vest roditeljima, ali da nisu objasnili kako je do toga došlo.

Pročitajte još: Dirljiva scena se širi mrežama: Dečaka oteli pre 32 godine, a sada se vratio roditeljima i OTKRIO ŠTA SE DESILO (Video)

Brukner bi mogao da izađe iz pritvora 17. jula, ukoliko Evropski sud pravde poništi njegovu umešanost za silovanje  Amerikanke u letovalištu u kojem je Medlin nestala u maju 2007. godine kada je imala tri godine.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas