Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

MUK I NEVERICA: Bivša manekenka pronađena mrtva ...Upucana 18 puta (VIDEO)

Manekenka Rebeka Landrit pronađena je mrtva pored puta u Pensilvaniji

1613117155_New-Project.jpg
Foto: Youtube printscreen/ TheCinema Couch
Oglas

Zbog ovog monstruoznog ubistva uhapšen je vozač kamiona iz Teksasa.

Pronađena: Preminuo Lari Flint - Izdavač časopisa "Hustler"

Islednici su u izveštaju naveli da je bivša manekenka upucana 18 puta, a rane su vidljive bile na vratu, glavi, grlu, rukama i prsima. Policija veruje da je ubijena nekoliko sati pre nego što je pronađena. Kad je pronađena nije imala nikakva dokumenta kod sebe, ali otisci prstiju i priznanice bile su dovoljne da pomognu istražiteljima da utvrde ko je ona.

Pročitajte još: "Ovo je moja poslednja objava": Poznata tik-tokerka izvršila samoubistvo (VIDEO)

Dvadesetšestogodišnji vozač kamiona povezan je sa lokacijama koje se pojavljuju na računima pronađenim kod Rebeke, a podaci u mobilnim telefonima i video snimci sa kamera, pomažu policiji da utvrdi da je to slučaj. Policija je pronašla čaure krvi i čaure u Rolinsovom kamionu koji je on pokušao da očisti izbeljivačem. Uhapšen je, tri dana nakon pronalaska Rebekinog tela, u Konetiku, udaljenom oko 250 milja.

Rebeka je bila uspešan model, a obožavala je modu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas