Oglas
· · Komentari: 0
OBIČNI LJUDI

U DEVETOJ deceniji života izgleda kao da ima 50 GODINA! Ove su 3 tajne savršenog izgleda slavne AMERIKANKE (FOTO)

Poznata Amerikanka Filomena Varihej danas broji punih 83 godine, ali njen izgled broji godine unazad

1643406416_11027944_10203898683891874_3233323484497884699_o.jpg
Foto: Facebook/Filomena Warihay
Oglas

Amerikanka Filomena Varihej sa Floride proslavila se po svojim savetima kao popularni "lajf kouč", ali i žena koja u devetoj deceniji ponosno pokazuje svoje telo i u poznim godinama privlači pažnju gde god da se pojavi.

Ova zgodna dama je supruga, majka četvoro dece, sportistkinja i životna savetnica. 

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

-Svako jutro se budim puna energije i sa osećajem neke životne svrhe. Blagoslovljena sam energijom, talentom i željom da pomažem drugima kako bi postigli svoj maksimalni potencijal, i zbog toga sam vrlo zahvalna – objašnjava Filomena.

Kako kaže, postoje tri tajne njenog fantastičnog izgleda i forme.

Pratite 70-20-10 dijetu

Ovaj način ishrane podrazumeva unos 70 odsto kalorija od voća, povrća i žitarica, 20 odsto proteina i 10 odsto kalorija od masti.

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

– Puno vremena potrošim u kuhinji pripremajući hranu, ali se na kraju isplati – kaže ova starica, koja se sportom i trčanjem ozbiljnije počela baviti tek u četrdesetoj godini.

Sportske aktivnosti

Kada je njena druga kćerka dobila sportsku stipendiju, kada je bila na prvoj godini fakulteta počela je trčati tri puta tjedno po pet kilometara. Tada joj se Filomena pridružila i ubrzo nakon toga “navukla” na trčanje na koje je išla i po nekoliko puta nedeljno.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Skoro svakodnevnim vežbanjem i pravilnom ishranom, Filomena je postigla zavidnu formu, pa je odlučila da se prijavi na maraton koji se svake godine održavao u Fort Mayersu. Nakon što je osvojila zlato u svojoj starosnoj grupi, postala je potpuno opsednuta trčanjem.

Zahvalnost

Svakog dana, Filomena na komad papira zapiše nešto na čemu je zahvalna, a zatim taj papirić ubaci u teglu sa ostalim ceduljicama.

Pročitajte još: NJihov slučaj obišao planetu: Blizanci rođeni u dve različite godine

Kako tvrdi, veza između uma i tela je itekako prisutna i smatra da je ona temelj srećnog i uspešnog života. Navodno, upravo ta veza nam može pomoći da se posvetimo svom psihofizičkom zdravlju i ostanemo u dobroj formi, da kraju dobijemo dovoljno hrabrosti da i u devetoj deceniji života ponosno šetamo plažom u bikiniju – zaključuje ova dama.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas