Oglas
· · Komentari: 0

"Želim da budem lep kao ostala deca i da idem u školu": Potresne reči dečaka koji boluje od retkog genetskog poremećaja zbog kog izgleda VIŠESTRUKO STARIJE (VIDEO)

NJegova priča nikoga ne ostavlja ravnodušnim

1670760400_poremecaj.png
Foto: Youtube/printscreen/ AJ+
Oglas

Dečak po imenu Mohamed (12) rođen je u Siriji, a njegova životna priča krije bolnu istinu. NJegova porodica izbegla je od rata, a njega prati retka bolest. Naime, on pati od genetskog poremećaja, zbog kojeg izgleda višestruko starije.

Zbog specifičnog izgleda, Mohamed je često bio meta zadirkivanja od strane svojih vršnjaka, a gde god se pojavi privlači veliku pažnju. Dok mnogi imaju bezbroj želja, ovaj dečak ima samo jednu - "da bude lep".

"Želim da budem lep kao ostala deca i da idem u školu", rekao je Mohamed i kroz suze ispričao da druga deca neće da ga ostave na miru.

NJegova priča brzo je ugledala svetlost dana, te je raznežila mnoga srca. Priča je dospela i do Huseina Manavera, budućeg prvog muslimanskog astronauta iz Britanije, koji je poželeo da na bilo koji način pomogne malom Mohamedu.

Pročitajte još: Šta ste prvo ugledali na fotografiji? TEST LIČNOSTI koji otkriva vašeg IDEALNOG partnera (FOTO)

"Čim sam ga video poželeo sam da mu budem blizak, da mu budem prijatelj na neki način. Poželeo sam da mu kažem koliko je poseban", rekao je Husein pre par godina i naglasio:

"Mohamedova priča nije samo priča o dečaku zarobljenom u telu starca već priča o imigrantima. NJegova porodica je izbegla iz Sirije u Tursku, oni nemaju pasoše i stoga ne mogu da se leče niti da saznaju od čega konkretno Mohamed boluje. Izbacili su ih iz stana jer nisu imali novca za kiriju. Jedva smo im pomogli".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas