Oglas
· · Komentari: 0

Šta ste prvo ugledali na fotografiji? TEST LIČNOSTI koji otkriva vašeg IDEALNOG partnera (FOTO)

Pogledajte kakva osoba vam je potrebna

1670671181_Foto-Shutterstock-partner.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Većina osoba koje traže novuljubav otprilike imaju na umu šta je to što kod potencijalnog partnera žele, a šta ne žele. Moguće je da smo često skloni i idealizaciji, ali je realnost takva da se u našem životu pojavi osoba koja nam osvoji srce, a potpuno je drugačija od one koju smo zamišljali.

Ovaj jednostavan test ličnosti sa optičkom iluzijom na umetničkom delu, autora Jim Warren-a, otkriva šta vam je najvažnije kod novog partnera, odnosno na šta se prvo fokusirate u osnivanju ljubavnogodnosa. Potrebno je samo da pogleate sliku i odgovorite šta ste na njoj prvo primetili, bez previše razmišljanja.

Pročitajte još: TEST LIČNOSTI: Odgovorite iskreno na pitanja i otkrijite svoju SKRIVENU stranu

Foto: Pinterest - Jim Warren

Rešenje testa - ako ste prvo videli:

Planine - Vama je važna stabilnost, finansije, uspeh i želja partnera za razvojem. Vi ste posvećeni vlastitom razvoju na poslju karijere i finasnija, a to očekujete i od svog partnera. Smatrate da partneri treba nezavisno da se razvijaju i da grade, a zajednički uspeh dolazi tek naknadno.

Put - Vi ste neko ko voli promene, avanture i ne voli dugo da sedi na jednom mestu. Vi ste prilično optimistična osoba, pa želite da pronađete takvog partnera. Želite nekoga ko će sa vama želeti da menja svet, da izlazi iz zonekomfora, da stalno osvaja neke nove vidike. Takvoj osobi je obično potreban neko čiji će se pogled na svet i životni ciljevi poklapati sa njegovim. Neko ko piše i svoju priču, ne čekajući da neko drugi to uradi umesto njega.

Vodopad - Pomalo ste tajanstveni i pažljivo delite informacije o svojim osećanjima. Međutim, otvarate se u vezi u kojoj vidite prihvatanje i bezuslovnu ljubav od partnera. Ovaj naboj emocija vam omogućava da steknete samopouzdanje i da se više oslobodite. Potreban vam je partner koji vas prihvata takvim kakvi jeste, ali vas i motiviše da se razvijate u drugim oblastima života.

Auto - Vi niste neko ko će očajavati zbog ljubavi. Sposbni ste da samostalno rešavate probleme i zadovoljavate svoje želje. Usamljenost nije vaš neprijatelj. Zahvaljujući tome što ste sami, možete potrošiti vreme na ono što zaista želite. Slobodni ste i zadovoljni ste time. A ukoliko se zaljubite, treba vam osoba koja je nezavisna i koja neće ugrožavati vašu slobodu.

Lice žene - Vi ste svesna osoba koja preferira poziciju neutralnosti. Prema drugima se odnosite sa razumevanjem, dozvoljavate sebi da prihvatite njihove puteve i pravila koja ih vode u životu. Odlikuje vas izvestan integritet, koji ima snažan uticaj na izbor partnera. Diplomata ste i pažljivo o svemu razmišljate, i zato nikada ne tolerišete loš odnos prema sebi i dajete sebi do znanja o svom nezadovoljstvu. Spremni ste za razgovor i razmatranje problema kao adekvatan pristup. Verujete da ljubav prema sebi treba da bude dominantna, inače će obe strane u vezi patiti samo od problema koji proizilaze iz nedostatka samopoštovanja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas