Oglas
· · Komentari: 0

Da li ste čuli za TUNEL LJUBAVI? Ovo magično mesto parovi obožavaju, a nalazi se BLIZU NAŠE ZEMLJE! (FOTO/VIDEO)

Šta ako vam kažemo da je portal u svet magije i ljubavi stvaran? Čak znamo i njegovu lokaciju, nalazi se u selu Klevan, u Ukrajini.

1648809216_tunel-ljubavi.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/4K Relaxation Channel
Oglas

Da budemo precizniji, nije reč o portalu, već o tunelu, koji izgleda nestvarno. Ovo je najromantičnije mesto u Ukrajini i verovatno celom svetu, predstavljamo vam Tunel LJubavi! 

Pročitajte još: BEOGRAĐANKA PRESPAVALA NA OSTROGU I DOŽIVELA ČUDO: Ono što se tamo desilo pamtiću DOK SAM ŽIVA

Koridor u obliku luka dug 4 kilometra sa veličanstvenim drvećem okolo i  vagonom u sredini, prekrasan je prizor u bilo koje doba godine. Fascinira turiste svim nijansama zelene kroz proleće i leto, sa paletom zlatne, narandžaste i crvene boje u jesen. Zimi je prelepo sa snežnim drvećem koje svetluca na suncu. Međutim leti je ovo mesto koje turisti najviše vole! S obzirom da je dužina ovog tunela čak 4 kilometara, drveće nije iste gustine na svim mestima, negde je malo gušće,a negde ređe raspoređeno. Turisti uvek biraju da se slikaju tamo gde je gušće drveće i gde je formiran baš pravi tunel! 

Ovo zaista magično mesto, deluje sasvim mistično i kao da nije sa ove planete. Obasipa svakog mirom i lepotom prizora, koji možete gledati satima. U današnjem svetu koji se brzo razvija, neophodno je uzeti malo slobodnog vremena i jednostavno iskoristiti trenutak. Tunel je savršeno mesto za to. Udahni duboko. Pogledaj nebo kroz krošnje drveća.

Međutim, šta još možete tamo da radite osim da šetate?

Fotografisanje! Ovo je mesto koje jednostavno morate fotografisati bezbroj puta, nevažno u kom godišnjem dobu ste ga posetili. Ukrajinski tunel ljubavi je jedinstveno mesto bez analoga u Evropi ili Americi. Možete da pravite obične fotografije sa putovanja za svoj Instagram ili da napravite tematsko fotografisanje i da se oblačite u kraljevske porodice, legendarni lik, šumsku vilu ili ko god želite. Snimanje ljubavnih priča je posebno popularno i tamo uvek ispadne posebno lepo.

Priznaj svoju ljubav

Meštani ga zovu Tunel ljubavi zbog spektakularnog lišća koje obavija šine, oblikovano usavršenim kretanjem vozova. Nema boljeg mesta za prosidbu ili otvaranje o svojim osećanjima prema voljenoj osobi. I sigurni smo da ćete dobiti pozitivan odgovor na tako posebnom mestu. Zaljubljeni parovi vole da se šetaju šinama kroz ovaj tunel držeći se za ruke i to je verovatno najučestaliji prizor koji možete videti kada je ovaj tunel u pitanju. 

Otkud tunel tu i da li vozovi i dalje prolaze? 

Sada kada ste pročitali sve ove uzbudljive stvari i verovatno odlučili da idete - možda se zapitate kako se tunel zapravo pojavio? Tu je tokom 1940-ih godina izgrađena železnica u vojne svrhe. Radi bolje zavere, maskiran je zasađenim drvećem. Kasnije je tuda počeo da prolazi teretni voz iz fabrike za obradu drveta, koji je otkinuo neke grane i još bolje oblikovao luk u tunelu.

 Da li tamo vozovi još uvek voze?
- Da, i to dva puta dnevno. Vozovi su svesni su turista i prilično su spori, ali i vi morate biti obazrivi.

Ovde možete pogledati kako izgleda šetnja kroz tunel ljubavi: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas