Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли сте чули за ТУНЕЛ ЉУБАВИ? Ово магично место парови обожавају, а налази се БЛИЗУ НАШЕ ЗЕМЉЕ! (ФОТО/ВИДЕО)

Шта ако вам кажемо да је портал у свет магије и љубави стваран? Чак знамо и његову локацију, налази се у селу Клеван, у Украјини.

1648809216_tunel-ljubavi.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/4К Релаxатион Цханнел
Oglas

Да будемо прецизнији, није реч о порталу, већ о тунелу, који изгледа нестварно. Ово је најромантичније место у Украјини и вероватно целом свету, представљамо вам Тунел Љубави! 

Прочитајте још: БЕОГРАЂАНКА ПРЕСПАВАЛА НА ОСТРОГУ И ДОЖИВЕЛА ЧУДО: Оно што се тамо десило памтићу ДОК САМ ЖИВА

Коридор у облику лука дуг 4 километра са величанственим дрвећем около и  вагоном у средини, прекрасан је призор у било које доба године. Фасцинира туристе свим нијансама зелене кроз пролеће и лето, са палетом златне, наранџасте и црвене боје у јесен. Зими је прелепо са снежним дрвећем које светлуца на сунцу. Међутим лети је ово место које туристи највише воле! С обзиром да је дужина овог тунела чак 4 километара, дрвеће није исте густине на свим местима, негде је мало гушће,а негде ређе распоређено. Туристи увек бирају да се сликају тамо где је гушће дрвеће и где је формиран баш прави тунел! 

Ово заиста магично место, делује сасвим мистично и као да није са ове планете. Обасипа сваког миром и лепотом призора, који можете гледати сатима. У данашњем свету који се брзо развија, неопходно је узети мало слободног времена и једноставно искористити тренутак. Тунел је савршено место за то. Удахни дубоко. Погледај небо кроз крошње дрвећа.

Међутим, шта још можете тамо да радите осим да шетате?

Фотографисање! Ово је место које једноставно морате фотографисати безброј пута, неважно у ком годишњем добу сте га посетили. Украјински тунел љубави је јединствено место без аналога у Европи или Америци. Можете да правите обичне фотографије са путовања за свој Инстаграм или да направите тематско фотографисање и да се облачите у краљевске породице, легендарни лик, шумску вилу или ко год желите. Снимање љубавних прича је посебно популарно и тамо увек испадне посебно лепо.

Признај своју љубав

Мештани га зову Тунел љубави због спектакуларног лишћа које обавија шине, обликовано усавршеним кретањем возова. Нема бољег места за просидбу или отварање о својим осећањима према вољеној особи. И сигурни смо да ћете добити позитиван одговор на тако посебном месту. Заљубљени парови воле да се шетају шинама кроз овај тунел држећи се за руке и то је вероватно најучесталији призор који можете видети када је овај тунел у питању. 

Откуд тунел ту и да ли возови и даље пролазе? 

Сада када сте прочитали све ове узбудљиве ствари и вероватно одлучили да идете - можда се запитате како се тунел заправо појавио? Ту је током 1940-их година изграђена железница у војне сврхе. Ради боље завере, маскиран је засађеним дрвећем. Касније је туда почео да пролази теретни воз из фабрике за обраду дрвета, који је откинуо неке гране и још боље обликовао лук у тунелу.

 Да ли тамо возови још увек возе?
- Да, и то два пута дневно. Возови су свесни су туриста и прилично су спори, али и ви морате бити обазриви.

Овде можете погледати како изгледа шетња кроз тунел љубави: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas