Oglas
· · Komentari: 0

3 prirodna NAČINA da se rešite SEDIH: Farbanje kose nije jedino rešenje

Sprečite pojavu sedih vlasi sa sastojcima koje imate kod kuće

1659439755_Foto-Pixabay-Pexels.jpg
Foto: Pixabay, Pexels
Oglas

Više ne morate trčati u frizerski salon na farbanje ukoliko primetite da sede vlasi počinju da se pojavljuju na vašoj kosi. Postoji potpuno prirodan način da se rešite ovih neželjenih "gostiju"

Važan faktor koji utiče na pojavu sedih vlasi je svakako genetika. Sede dlake se mogu pojaviti i zbog stresa , nedostatka vitamina, konzumiranja cigareta, ali i zbog upotrebe preparata koji ne odgovaraju vašoj kosi.

Pročitajte još: Devojka iz Valjeva trpi jake bolove: Dobila je rak kože, a ženama koje idu u SOLARIJUM poručuje samo jedno (FOTO)

Ova tri tretmana vam mogu pomoći da na potpuno prirodan način otklonite sede vlasi.

Kafa

Ova metoda je pogodna za ljude koji imaju tamniju kosu. Možete koristiti espreso kafu, koju ćete nakon što se ohladi preliti po kosi, a potom razmazati duž cele kose. Sačekajte pola sata pa isperite. Primenjujte tretman 2 puta nedeljno. 

Kokosovo ulje i kari

Potrebno je da zagrejete kokosovo ulje sa listovima karija. Sačekajte da se ulje istopi i da listovi puste svoju boju. Zatim odstranite listove i ostavite smesu da se ohladi. Njom utrljajte teme, a potom i ostatak kose. Ostavite smesu na kosi sat vremena, pa je operite kao što to inače radite. Primenjujte ovaj tretman pre svakog pranja kose i videćete neverovatan efekat.

Čaj od kamilice

Ova metoda je idealna za ljude sa svetlijom kosom. Potrebno je da nakon pranja, isperete kosu čajem od kamilice. Možete primenjivati ovaj tretman nakon svakog pranja, a broj sedih dlaka će postepeno nestati. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas