· · Komentari: 0
NEOBIČNE REAKCIJE

Blizanci u ŠOKU! Evo šta su roditelji uradili sa čašom vina što je ZALEDILO lica njihovih dečaka (VIDEO)

Ukoliko vam nedostaje zabava, evo predloga za subotu veče!

1628025225_roditelji.png
Foto: InstagramScreenShot/__rupenzel_

Uživanje u čaši vina subotom veče i dobra zabava ne mora biti samo izuzetak u životu kada imate i malo dete. Umesto da se povlačite iz aktivnosti i navika u kojima ste nekada uživali, prepustite se situaciji i uživate u svim životnim okolnostima.

Pročitajte još: Nisu svi uspeli da izađu na vreme: Zastrašujući trenutak kada porodica iskače iz auta koji leti preko ivice! (VIDEO)

Ovo dvoje roditelja je upravo to uradilo. Pronašli su način kako da uz čašu vina uživaju u čuvanju svog deteta. Oni su naočigled svojih dečaka, jednogodišnjih blizanaca pokušali da piju vino iz sasvim neobičnih poza. Naime, majka je pokušala da pije vino iz čaše, koju ustima drži njen suprug ali preko njegove glave?!

Pročitajte još: Tri PRIRODNA ANTIBIOTIKA koja će uništiti bakterije i ojačati IMUNITET!

Pogledajte da li im je uspelo, ali i reakcije njihovih dečaka koji, po svemu sudeći, nisu očekivali ovakvu zabavu od strane roditelja...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.