· · Komentari: 0
INTERESANTNO

Dok je renovirala kuću pronašla je iza tapeta PORUKU koju je ostavio prethodni vlasnik - bio je BESAN (FOTO)

Praktičan savet krio se iza slike

Depositphotos_237343460_s-2019.jpg
Foto: Depozit foto

Mama iz Australije rešila je da renovira kuću, ali nije ni slutila da će tokom ljuštenja tapeta naići na poruku koju je prethodni vlasnik ostavio još 1997. godine! 

Pročitajte još: Rekao je "Približite se, dete moje, kako se zovete?", "Ja sam Greta", odgovori... Ostalo je legenda

Vlasnik je na papiru napisao sledeće: "Ako ikada budete ponovo stavljali tapete na zidove ove sobe, biće vam potrebno osam rolni tapeta. Kupio sam samo šest rolni po ceni od 17 dolara za komad u decembru 1997. i nije mi bilo dovoljno. Baš sam se iznervirao." Potpisao se kao Džon i dodao datum 21.12.1997.

Priča je ubrzo dospela do društvenih mreža, a korisnici su uglavnom pisali kako je poruka bila pametna i pažljiva. A jedna žena se malo i našalila napisavši u komentaru: "Možeš da osetiš njegovu frustraciju preko poruke." 

Kao i uvek bilo je kritika, pa je jedan korisnik našao manu u vlasnikovom savetu. Napisao je kako se tapete prodaju u različitim veličinama i dužinama.

Pročitajte još: NJega su prozvali NAJGLUPLJIM TURISTOM NA SVETU: Kad pogledate video, sve će vam biti jasno (VIDEO)   

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.