Oglas
· · Komentari: 0

IMA 55 GODINA I 90 ODSTO TELA PREKRILA JE TETOVAŽAMA: Potrošila je 35.000 evra na njih (VIDEO)

Kerstin Tristan (55) kaže da joj tetovaže daju energiju.

1716799758_Iztetovirana-zena.png
Photo:printscreen/instagram
Oglas

Kaže da je prije mrzela tetovaže, ali sve se promenilo kada je 2015. napravila prvu na ruci. Od onda više nije mogla stati, jer, kako kaže, više nije mogla podneti svoju kožu.

- Potrošila sam ušteđevinu na tetovaže. Dosad sam uložila oko 35.000 evra. Jednostavno sam htela da probam nešto novo. Sada, kada se pogledam u ogledalo, vidim prekrasnu livadu - rekla je.

Kaže da se samo jednom živi i ne obazire se na one koji joj govore da je šteta što što je išarala celo telo. Ipak, puno je više onih koji hvale njen izgled, a mnogi joj govore i da izgleda bolje od mnogo mlađih žena.

 

 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas