Oglas
· · Komentari: 1
ZANIMLJIVO

Izgubio je novčanik, a onda mu je stigao paket i ostao je bez reči!

Ponekad je dobro izgubiti novčanik!

1618902025_pare.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Hanter Šamat je izgubio novčanik dok je leteo avionom iz Omahe, kako bi prisustvovao venčanju svoje sestre u Las Vegasu. Shvativši šta se dogodilo, kontaktirao je avio-kompaniju, ali bez uspeha. U novčaniku su se nalazile njegova lična karta, potpisani ček, debitna kartica i 60 dolara u gotovini.

Pročitajte još: Laloljupci su najveći putnici, a objašnjenje je jednostavno

Ali, nekoliko dana kasnije stigao mu je paket od anonimnog pošiljaoca. Unutra je bio njegov novčanik - zajedno sa dodatnih 40 dolara u gotovini i porukom: "Pronašao sam ovo na letu iz Omahe za Denver, red 12, iza sedišta F. Mislio sam da biste ga želeli nazad. Sve najbolje.

P. S. Zaokružio sam vam gotovinu na 100 dolara, da biste mogli da proslavite vraćanje novčanika. Zabavite se!"

Ne da mu jevratio novčanik, već i nagradu!

Hanterova majka Džini objavila je fotografiju pisma na društvenim mrežama u nadi da će uspeti da uđu u trag pošiljaocu i da mu se zahvale. Imali su samo inicijale "T. B".

Čini dobra dela
Braun kaže da često pokušava da čini dobra dela bez ikakvog priznanja, pa zato i nije napisao svoje puno ime...

Dobročinitelj je, konačno, identifikovan kao Tod Braun, otac petoro dece koji je bio oduševljen prilikom da se "malo zabavi" pomažući neznancu.

- Video sam da je to samo dete od 20 godina, i da daje sve od sebe da sastavi kraj sa krajem. Bili su veoma zahvalni. Hanter je bio veoma zahvalan. Rekao mi je da ima neke studentske zajmove i ratu kredita za automobil - kaže Braun.

Pročitajte još: Zatvoren dragulj Moskve: Direktor je streljan, radnja je preživela Staljina i glad, ali ne i koronu

Hanterova majka je prokomentarisala:

- Trudim se da naučim svoju decu da rade prave stvari u životu, pomažem ljudima koliko god mogu. Ova priča govori više o vracanju vere u ljude nego o bilo čemu drugom. Lično želim da se zahvalim Todu Braunu i njegovoj supruzi na vracanju vere da postoje plemeniti i nesebični ljudi, da svet nije tako mračan kao što izgleda - zaključila je ona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas