· · Komentari: 0
smešno

Mačka koja je nasmejala svet: Pomirisala škampe i reagovala kako niko nije očekivao (VIDEO)

Reakcija jedne mačke na škampe nasmejala je ljude širom sveta.

1629710626_cat-2083492_1280.jpg
Foto: Pixabay

Iako se smatra da mačke vole ribu i da jedva čekaju da se dokopaju ovih ukusnih zalogaja ima i onih kojima se ta ideja uopšte ne dopada.

Đan Kastro (Jun Castro) na TikToku je objavio snimak na kojem se vidi siva mačka kojoj vlasnica daje da pomiriše škampe. Iako se očekivalo da će se oblizivati, pokušati da uzme hranu, to se nije dogodilo. Zapravo, desilo se sasvim suprotno.

Pročitajte još: Da li znate gde su u Beogradu VENECIJA, BOMBAJ i ŠANGAJ? (FOTO)

Ne vole sve mačke škampe - stoji ispod snimka, a kad je pogledate, sve će vam biti jasno.

Mački je od samog mirisa ovog specijaliteta pripalo muka. NJena urnebesna reakcija pregledana je 10.5 miliona puta.

@tougester7

Not all kitties love shrimp 🤣😂#hellokitty #catbloopers #bloopers #kitty #catlove #funny #hilariousvideos

♬ original sound - Jun Castro

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.